Favola Mosószer

Nincs értékelés

Bemutatjuk meleg és lágy illatú mosószerünket: FAVOLA. A 30 °-on hatékony, professzionális és magas koncentrációjú termék, amely a biológiailag lebomló enzimeknek köszönhetően tiszteletben tartja a természetet. A lédús nektarin barack, mely szikrázó taif-rózsa, gyöngyvirág és lótuszvirág ölelésébe burkolózik, egy páratlan eleganciájú és lágyságú virágcsokornak ad életet. A tonkabab és a fák testessége és melegsége harmonikusan keveredik a pézsma könnyedségével, olyan illatot alkotva, amely ragyogó illatot hagy minden ruhadarabján.

 

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Ft4 202
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 756/185
Favola Mosószer
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Mosógéppel történő mosás esetén: (4,5 kg-ig) = 1-2 kupaknyi mennyiség a mosószer rekeszbe a kívánt illatintenzitástól függően. Nagyobb mennyiségés magasabb vízkeménység esetén = 2 kupak. A legjobb eredmény elérése érdekében kombinálható Fluffyval vagy bármely más szövetvédő öblítővel. Mindig kövesse a ruhacímkén található mosási utasításokat,annak megfelelően állítsa be a hőfokot és a mosás programját. A színes ruhákat először mindig mossa külön, továbbá ne keverje a fehér és a sötét ruhákat. Használat előtt olvassa el a címkét, hogy biztosítsa a megfelelő mosószeradagolást.

Kézi mosás esetén: Ajánlott adagolás mosásonként (5 literig) = 1-2 kupaknyi mennyiség közvetlenül langyos vagy hideg vízhez adva az utolsó öblítés során, a kívánt illat intenzitásától függően. A ruhákat rövid ideig áztassa be, majd öblítse ki és tegye a ruhákat száradni árnyékba vagy naptól védett, hűvös helyre. Nagyobb mennyiség és magasabb vízkeménység esetén = 2 kupak.

Folteltávolítás során: öntsön néhány cseppet közvetlenül a foltok a, majd óvatosan dörzsölje a ruhadarabot néhány másodpercig, ezután helyezze a mosógépbe és indítsa el a ruhának megfelelő mosási programot.