Illatgyertya All'ombra degli aranci 350g

Nincs értékelés

Az illatgyertyák számos nagyszerű hatást rejtenek, melyek segítenek a mindennapi élet kihívásainak enyhítésében. Ezek a gyertyák aromaterápiás előnyökkel járnak, hozzájárulnak a relaxációhoz és a stresszcsökkentéshez. Kellemes hangulatot teremtenek, eltávolítják a kellemetlen szagokat, és díszként is szolgálnak a lakásban.
Az illatgyertyák egy kis luxust csempésznek a mindennapokba, és lehetővé teszik, hogy egy rövid pillanatban megtaláljuk a nyugalmat és a boldogságot.

KISZERELÉS: 350 g

Ft15 285
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 594
Illatgyertya All'ombra degli aranci 350g
Nincs értékelés
624 1 website ombraaranci 2 450x574 removebg preview
Újdonság
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Illatos gyertyáink nem csupán egyszerű gyertyák, hanem igazi életminőség-javítók, amelyek varázslattal tölthetik meg otthonát.

Minden gyertyánk egyedi hangulatot és aromaterápiás élményt kínál, és az érzékeire hat, miközben segít ellazulni és stressztől megszabadulni. Ezenkívül díszként is szolgálnak otthonában, hozzájárulva az elegancia és a harmónia megteremtéséhez.

Az illatos gyertyák valódi értéket képviselnek, amely a mindennapi életet kellemesebbé és emlékezetesebbé teszi. Fedezze fel a gyertyák világát, és teremtsen otthonában egy olyan helyet, ahol az idő megáll, és minden pillanat értékes.

Hogyan használjuk?

Az illatos gyertya használata egyszerű, de van néhány fontos lépés, amit érdemes betartani a legjobb eredmények eléréséhez. Íme a gyertya használatának lépései:

  1. Válassza ki az alkalmas helyet: Helyezze el a gyertyát olyan stabil és tűzveszélytől védett felületen, amely távol van gyúlékony anyagoktól, és nem érheti szél.

  2. Környezet kialakítása: Készítsen megfelelő hangulatot a gyertya használatakor. Zárja be a fényeket, hogy a gyertya fénye kiemelkedjen. Ha relaxációra vagy meditációra használja, halk zenét vagy relaxációs hangokat hallgathat.

  3. Gyertya meggyújtása:

  4. Hasznos tippek: Ha az illat intenzitását növelni szeretné, próbálja ki egy zártabb területen.

 

Összetevők: 

Hexil-szalicilát, metilundekán, tetrametil-acetiloktahidronaftalének, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, limonén, hexil-cinnamal, acetil-cedren, fahéj, citrál, kumarin, eugenhanol, metil-cinnamát, nerhan-ol, 7-ol. Allergiás reakciót válthat ki.