Illatgyöngy Cinderella

Nincs értékelés

Bemutatjuk a limitált kiadású illatgyöngyünket: CINDERELLA. Elhelyezhető fiókokba, szekrényekbe, autókba, cipők belsejébe. Illatgyöngyeink fokozatosan lágy és hosszan tartó illatot bocsátanak ki.
A citrom friss érintése keveredik a rózsa, a jázmin és a gyöngyvirág finom jegyeivel, a virágos árnyalatok értékes keverékét alkotva. A cédrusfa és a fehér pézsma melegséget és lágyságot kölcsönöz. Finom és mámorító illat, amely beburkol a kényelmes jegyekbe, lágy, szappanos és illatos illatot hagyva maga után.
Főjegyek: zöld citrom, aldehid jegyek
Szívjegyek: rózsa, jázmin, gyöngyvirág
Alapjegyek: cédrusfa, pézsma

Ft1 520
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 798
Illatgyöngy Cinderella
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Helyezzen egy maréknyi gyöngyöt célzott területre. Fiókban történő elhelyezésre elegendő 10 gyöngy, szekrényben 20-30 gyöngy, ám ez nagyban függ a kívánt intenzitástól.A gyöngyök kihasználásának maximalizálására vegye igénybe gyöngytasakjainkat!

Ezeket a tasakokat elhelyezheti az autóban az ülése alá vagy csúsztassa az egyik tasakot az ülése hátulján lévő zsebbe. Kellemes illat érdekében cipők belsejébe is elhelyezheti, ezzel segít megszüntetni a nem kívánt szagokat. Elhelyezheti kabátok, ruhák zsebébe is, hogy megakadályozza a dohosodást, amíg azok a szekrényben vannak.