Illatgyöngy Diva

Nincs értékelés

Bemutatjuk szupersztár illatgyöngyünket: DIVA. Elhelyezhető fiókokba, szekrényekbe, autókba, cipők belsejébe. Illatgyöngyeink fokozatosan merész és hosszan tartó illatot bocsátanak ki. A Diva gyümölcsös jegyek élénk és vidám keveréke. A rózsa, jázmin, gyöngyvirág, ylang ylang és az írisz egybefonódó illategyüttese egy varázslatos virágcsokrot idéznek. A háttérben a vanília és a tonkabab keveredik a borostyán, a fa és a pézsma jegyeivel.
Főjegyek: zöld citrom, narancs, alma, aldehid jegyek, narancsvirág
Szívjegyek: rózsa, jázmin, gyöngyvirág, ylang-ylang, írisz
Alapjegyek: vanília, tonkabab, pézsma, fa, borostyán

Ft1 520
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 859
Illatgyöngy Diva
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Helyezzen egy maréknyi gyöngyöt célzott területre. Fiókban történő elhelyezésre elegendő 10 gyöngy, szekrényben 20-30 gyöngy, ám ez nagyban függ a kívánt intenzitástól.A gyöngyök kihasználásának maximalizálására vegye igénybe gyöngytasakjainkat!

Ezeket a tasakokat elhelyezheti az autóban az ülése alá vagy csúsztassa az egyik tasakot az ülése hátulján lévő zsebbe. Kellemes illat érdekében cipők belsejébe is elhelyezheti, ezzel segít megszüntetni a nem kívánt szagokat. Elhelyezheti kabátok, ruhák zsebébe is, hogy megakadályozza a dohosodást, amíg azok a szekrényben vannak.