Illatgyöngy Elixír

Nincs értékelés

Bemutatjuk a legmegragadóbb illatunkat: ELISIR. Elhelyezhető fiókokba, szekrényekbe, autókba, cipők belsejébe. Illatgyöngyeink fokozatosan virágos, felemelő és hosszan tartó illatot bocsátanak ki. A magnólia, a gyöngyvirág, a jázmin és a rózsa értékes virágelixírje varázslatos. A menta és a narancshéj élénkítő hatása friss és energizáló illatelegyet hagy maga után. Az írisz lágy szirmaival beleolvad a fák és a fehér pézsma fenséges keverékébe.
Főjegyek: alma, kamilla, friss zöld jegyek
Szívjegyek: magnólia, rózsa, jázmin, gyöngyvirág
Alapjegyek: szantálfa, pacsuli, guajakfa, pézsma

Ft1 520
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 860
Illatgyöngy Elixír
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Helyezzen egy maréknyi gyöngyöt célzott területre. Fiókban történő elhelyezésre elegendő 10 gyöngy, szekrényben 20-30 gyöngy, ám ez nagyban függ a kívánt intenzitástól.A gyöngyök kihasználásának maximalizálására vegye igénybe gyöngytasakjainkat!

Ezeket a tasakokat elhelyezheti az autóban az ülése alá vagy csúsztassa az egyik tasakot az ülése hátulján lévő zsebbe. Kellemes illat érdekében cipők belsejébe is elhelyezheti, ezzel segít megszüntetni a nem kívánt szagokat. Elhelyezheti kabátok, ruhák zsebébe is, hogy megakadályozza a dohosodást, amíg azok a szekrényben vannak.