Illatgyöngy Favola

Nincs értékelés

Bemutatjuk meleg és lágy illatunkat: FAVOLA. Elhelyezhető fiókokba, szekrényekbe, autókba, cipők belsejébe. Illatgyöngyeink fokozatosan kellemes és hosszan tartó illatot bocsátanak ki. A lédús nektarin barack, mely szikrázó taif-rózsa, gyöngyvirág és lótuszvirág ölelésébe burkolózik, egy páratlan eleganciájú és lágyságú virágcsokornak ad életet. A tonkabab és a fák testessége és melegsége harmonikusan keveredik a pézsma könnyedségével, olyan illatot alkotva, amely ragyogó illatot hagy minden ruhadarabján.
Főjegyek: nektarin barack, friss zöld jegyek
Szívjegyek: taif rózsa, gyöngyvirág, lótuszvirág
Alapjegyek: tonkabab, fa, pézsma

Ft1 520
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 861
Illatgyöngy Favola
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Helyezzen egy maréknyi gyöngyöt célzott területre. Fiókban történő elhelyezésre elegendő 10 gyöngy, szekrényben 20-30 gyöngy, ám ez nagyban függ a kívánt intenzitástól.A gyöngyök kihasználásának maximalizálására vegye igénybe gyöngytasakjainkat!

Ezeket a tasakokat elhelyezheti az autóban az ülése alá vagy csúsztassa az egyik tasakot az ülése hátulján lévő zsebbe. Kellemes illat érdekében cipők belsejébe is elhelyezheti, ezzel segít megszüntetni a nem kívánt szagokat. Elhelyezheti kabátok, ruhák zsebébe is, hogy megakadályozza a dohosodást, amíg azok a szekrényben vannak.