Illatgyöngy Incanto

Nincs értékelés

Bemutatjuk a legnépszerűbb illatunkat: INCANTO. Elhelyezhető fiókokba, szekrényekbe, autókba, cipők belsejébe. Illatgyöngyeink fokozatosan varázslatos és hosszan tartó illatot bocsátanak ki.
A narancs és a zöld alma gyümölcsös koktélja fokozza a damaszkuszi rózsa, a gardénia, a magnólia és az írisz édes jegyeit. Ezt a pezsgő virágcsokrot aztán a fa és a tonkabab érintése ékesíti. A pézsma fényt és könnyedséget kölcsönöz ruháinak. Egy elbűvölő illat, amely gazdag jegyeivel fantasztikus illatot varázsol ruháira.
Főjegyek: narancs, zöld alma, eukaliptusz
Szívjegyek: damaszkuszi rózsa, gardénia, magnólia, írisz
Alapjegyek: púderes pézsma

Ft1 520
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 862
Illatgyöngy Incanto
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Helyezzen egy maréknyi gyöngyöt célzott területre. Fiókban történő elhelyezésre elegendő 10 gyöngy, szekrényben 20-30 gyöngy, ám ez nagyban függ a kívánt intenzitástól.A gyöngyök kihasználásának maximalizálására vegye igénybe gyöngytasakjainkat!

Ezeket a tasakokat elhelyezheti az autóban az ülése alá vagy csúsztassa az egyik tasakot az ülése hátulján lévő zsebbe. Kellemes illat érdekében cipők belsejébe is elhelyezheti, ezzel segít megszüntetni a nem kívánt szagokat. Elhelyezheti kabátok, ruhák zsebébe is, hogy megakadályozza a dohosodást, amíg azok a szekrényben vannak.