Mosóparfüm Eden

Nincs értékelés

Ez az illat „feledhetetlennek” definiálható az aktív illatpiramisnak köszönhetően, amely az intenzív virágjegyeket a fás alappal keveri. A Raj esszenciális mosodai parfüm minden cseppjét úgy tervezték, hogy minden ruhaneműt megillatosítson. Frissíti a ruhaneműt, regenerálja a ruházatot és hosszan tartó hatást fejt ki. A koncentrált, fertőtlenítő mosodai parfüm parabén- és nikkelmentes.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Ft7 200
Elérhetőség: ✔️ Készleten
Várható kézbesítés:
31.5.2024
Kód: 870/500
Mosóparfüm Eden
Nincs értékelés
Kézbesítés és fizetés
Kézbesítés és fizetés
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS - 1200 Ft TÁNVÉTES FIZETÉS - 2000 Ft
Ajándékot
Ajándékot
Ajándékot adunk a rendelésed mellé 15 ml-es mérőpohár
Verhetetlen árak
Verhetetlen árak

Termék részletes leírása

Az Essenze Lavanderiesi mosodai parfümök hosszan tartó hatásuknak és fertőtlenítő tulajdonságaiknak köszönhetően népszerűek lesznek, miközben a szag a szárítóban történő szárítás után is megmarad. Parabének és nikkel nélkül készültek, és kíméletesek a bőrhöz.

Ez az illat „feledhetetlennek” definiálható az aktív illatpiramisnak köszönhetően, amely az intenzív virágjegyeket a fás alappal keveri. A Raj mosáshoz szükséges esszenciális parfüm minden cseppje úgy van kialakítva, hogy az egész ruhaneműt illatosítsa.Füdeséget kölcsönöz a ruhaneműnek,regenerálja a ruhákat és hosszan tartó hatású.A koncentrált,fertőtlenítő Mosóparfüm parabén- és nikkelmentes.

Kézikönyv:

> Öntse az öblítőrekeszbe (1 kupak = 8 ml) 5-8 kg ruhanemű számára.
> Maximum 2 fedél.
> Ne öntsön parfümöt közvetlenül a ruhákra!
> Használható kézzel és a mosógépben is, ha az öblítő rekeszbe adagolja.
> Hozzáadható az öblítőhöz vagy egyenként.
> Bármilyen típusú szövethez alkalmas.

Olyan illatot kölcsönöz a ruhaneműnek, amelyet mindig is keresett, de soha nem talált! Essential parfüm 500ml = 50 használat. Nem helyettesíti az öblítőt.